Rezervace na: 602 431 077, 607 092 694
Pivo
|
Richter Ležák- Český typ 12,3% alkohol 5,0% objem |
|
Pivo klasicky spodně kvašené v otevřených kádích s lehkou sladovou chutí a chmelovouvůní. Zanechává lehce nahořklou chuť na patře Teplota podávání je 6-8 st.C |
|
|
|
Richter Alt- Dusseldorfský typ 12,0% alkohol 4,8% objem |
|
Svrchně kvašené pivo vyvážené hořko-sladké chuti s lehkou příchutí pařeného sladu, polotmavé, až tmavé barvy. Pevná, smetanová pěná a zakulacená chuť je charakteristická pro tento druh piva. |
|
|
|
Richter Helles- Mnichovský typ 13,0% alkohol 5,1% objem |
|
Toto pivo je spodně kvašené s nasládlým a sladovým koncem, typickým pro bavorská piva. |
|
|
|
Richter Export - Dortmundský typ 13,0% alkohol 5,2% objem |
|
Spodně kvašené pivo silnější sladové chuti a slabě chmelené. Jeho barva je světlá |
|
|
|
Richter Weizenbock - Libeňský pšeničný Bock 18% |
|
Světlé pšeničné pivo, svrchně kvašené. Jedná se o sezoní pivo s pěkným sladovým aroma, které vás určitě zahřeje. Teplota podávání je 8 -10°C |
|
|
|
Richter Ale 13% alkohol 5,0% objem |
|
Je pivo svrchně kvašené, červeně- jantarové barvy se sladovo-ovocnou chutí. Zanechává lehce nahořklou chuť na patře. |
|
|
|
Richter Extra Stout Black 14% alkohol 5,4% objem |
|
Svrchně kvašený Stout Irského typu s přídavkem praženého sladu, hořkosladké chuti se suchým přívlastkem. Jeho smetanovo-krémová pěna vyvolává v ústech plný pocit. Teplota podáváni je 10°C. |
|
|
|
Richter Bayerisches Hefeweißbier 13% alkohol 5,1% objem |
|
Toto pivo je klasickým zástupcem z ,, Bavorské rodiny Weißbier‘‘. Je jemně ovocné, lehce chmelené, kvasnicové chuti. Je vyráběn z originálních bavorských svrchních kvasnic a vařen podle starobavorského receptu. Jeho barva je klasicky měděno-hnědá s přídavkem kvasnic. Teplota podávání je 6 – 8°C. |
|
|
|
Richter Pražský Hefe-Weißier 12,8% alkohol 4,9% objem |
|
Svrchně kvašené pšeničné pivo světlé barvy se zakulacenou, vyváženou chutí. Na rozdíl od klasického Bavorského Weißbier je v tomto osvěžujícím pivu použita jiná kvasnicová kultura, která do piva vnáší víc esterů, ty pak vytváří v pivu lahodně ovocné až kořeněné aroma. Je také užito jiných sladů a technologie výroby. Teplota podávání je 6 – 8°C. |
|
|
|
|
|
|
|
Všechna piva jsou vařena podle zákona ,, Reinheitsgebot‘‘, nejsou filtrována, S úsměvem F. Richter |
MENU
POLEDNÍ NABÍDKA
Polévka:
- Hovězí vývar se zeleninou a játrovými knedlíčky 25,-
- Zelňačka 25,-
Hlavní jídlo:
- Mexická masová směs se zeleninou a červenými fazolemi, rýže nebo hranolky 108,-
- Norský losos v listovém těstíčku s čerstvým sýrem a listovým špenátem, francouzská bramborová kaše, zeleniová obloha 108,-
- Plněná kachní roláda se zelím, bramborovými noky a osmaženou cibulkou 108,-
- Těstovinový salát s kuřecími stripsy v křupinkové krustě 108,-
- Smažené sýrové duo (eidam, hermelín), vařený brambor, tatarka 108,-
- Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí, osmažená cibulka 108,-
- Domácí sekaná se sázeným vejcem, bramborová kaše, okurka 108,-
- DEZERT
- Tiramisu 39,-
- MENUBOX 10,-
NOVINKY
čtvrtek, 1. 4.
Vážení hosté,
o velikonocích 2.4.2021 - 5.4. 2021
je naše restaurace uzavřena.
Děkujeme za pochopení.
sobota, 14. 3.
Vážení hosté,
Z důvodu nařízení vlády musí být naše restaurace uzavřena do 24. března.
Děkujeme za pochopení
pátek, 13. 3.
Vážení hosté, vzhledem ke stavu nouze, jsme nuceni upravit zavírací dobu na 20.00
Jinak vše probíhá v normálním režimu.
Děkujeme za pochopení